VERHOOG UW WINST ZONDER VASTE KOSTEN

Labinko: Inkoopbesparingstrajecten voor laboratoria

Satraco's businessunit Labinko is gespecialiseerd in de realisatie van kostenbesparingen binnen laboratoria. Wij zetten onze ruime ervaring (>20 jaar) binnen de laboratoriumbranche in om significante kostenbesparingen (>25% mogelijk) te realiseren. Uiteraard volledig risicoloos voor onze opdrachtgevers door ons unieke No Cure No Pay concept. Hierdoor kunnen wij met zekerheid een garantie op succes van onze projecten geven!

    

"Goedkoper inkopen zonder kwaliteit te verliezen!"

Jacco Palte, directeur van satraco: "Het is bewezen dat het outsourcen van inkoop direct de winstgevendheid van de onderneming vergroot. Zeker bij kleinere en middelgrote bedrijven zonder eigen inkoopafdeling ligt de focus meestal niet op kostenbesparing door beter in te kopen. Organisaties met een eigen inkoopafdeling leveren wij de tijdelijke extra capaciteit  om projectmatig in korte tijd een grote besparing te realiseren waar jarenlang van geprofiteerd wordt. Onze inkoopbesparingstrajecten leveren daarom direct geld en tijd op. Door de gedegen en professionele aanpak blijft de kwaliteit van de producten en diensten alsmede de relatie met uw leveranciers op een hoog niveau."

 

    

Lagere kosten, hogere winst

Het mes snijdt voor u aan twee kanten. U profiteert van jarenlange kostenbesparingen door goedkoper te gaan inkopen. Tevens bespaart u tijd. Immers, het gehele inkoopbesparingstraject hoeft niet door uw eigen mensen uitgevoerd te worden. Wij leveren u de extra tijdelijke capaciteit door het gehele besparingstraject in korte tijd projectmatig uit te voeren.

Uw organisatie kan zich daardoor volledig focussen op behoud en uitbreiding van uw klantenbestand en de kwaliteit van uw product of dienst. Kortom: Uw concurrentiepositie zal zich verder verbeteren!

Professionele inkoopdiensten voor laboratoria en MKB productiebedrijven

 
 

Resultaat garantie


Het gehele inkoopbesparingstraject wordt door ons uitgevoerd. Dus resultaat in plaats van dure adviezen of dikke onderzoeksrapporten waarna u al het werk nog zelf moet gaan doen.

Geen vaste kosten


Onze werkwijze op No Cure No Pay basis maakt het traject geheel risicoloos voor u. In plaats van hoge uurtarieven vooraf brengen wij een percentage van de besparing in rekening pas nadat deze gerealiseerd is.
 
 

Contact

     06-11 72 52 94            info@satraco.nl

                                             info@labinko.nl